Vergaderen met uitzicht op Zee in Bloemendaal - 8 uurs arrangement

Bij het vergaderen met uitzicht op Zee is inbegrepen:

  • Zaalhuur gedurende 8 uur
  • Ontvangst met koffie, thee, mineraalwater, handfruit en huisgemaakte brownie
  • Onbeperkt koffie, thee, tafelwater/ fruitwater in de zaal gedurende de bijeenkomst
  • Uitgebreide lunch, bestaande uit luxe sandwiches en salades

Prijs: € 37,50 p.p. op basis van 5 personen.

Het 8-uurs vergaderarrangement kunt u uitbreiden met: 

  • Warme middagsnacks
  • Diner à la carte
  • 3-gangen menu
  • Bittergarnituur
  • Borrel
  • Strandactiviteit
  • WI-FI, flipover en tv-scherm

De prijs van het vergaderen met uitzicht op zee in Bloemendaal is geldig tot en met 31 december 2022.

Ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst

Aan het strand van Bloemendaal aan Zee ligt onze beachclub met een stijlvolle ambiance. Voor elk soort vergadering en gezelschap bieden wij een ruim aanbod aan mogelijkheden. Laat u inspireren en verrassen door onze locatie. Waai na een inspirerende vergaderdag uit op het strand.

Vergaderen met prachtig uitzicht over zee

De beachclub beschikt over de mogelijkheid om vergaderruimtes in te richten. Wilt u 'open-minded' vergaderen of 'out of the box' brainstormen? Vertel ons uw wensen en wij richten onze beachclub er op in.

Het uitzicht op zee bij de beachclub is een motiverende en vooral inspirerende ervaring. Wij leggen uw personeel graag in de watten zodat u het uiterste van hen kunt vragen.

Events

  Onze Beachclub is een ruim opgezette locatie. Ook met een klein gezelschap bent u van harte welkom. Er worden bedrijfsevents georganiseerd voor 10 tot 2.500 personen. In de sfeervolle accommodatie is veel mogelijk van groots tot intiem. Van feestelijk tot actief/sportief. 

  De mogelijkheden voor events zijn eindeloos. Een aantal voorbeelden: walking dinners, speedboot varen en kitesurfen. Bovendien kunnen allerlei soorten artiesten worden geregeld, cocktail workshops worden verzorgd of andere specifieke wensen in vervulling laten gaan. 

  Wij zijn creatief in het verzinnen van een pakket op maat voor werkelijk ieder evenement. De beachclub organiseert en u geniet!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Stijlvolle beachclub in Bloemendaal aan Zee

De beachclub is de ideale locatie voor ontspanning tussen maart en september. Geniet van een heerlijke lunch, diner of kom gezellig borrelen. Gedurende 7 dagen per week biedt de stijlvolle ambiance waar met passie en toewijding wordt gewerkt aan uw wensen. De mogelijkheden zijn veelzijdig en onbeperkt bij de beachclub. 


Heeft u iets bijzonders te vieren of specifieke wensen en ziet u het strand van Bloemdaal aan Zee als de ultieme locatie? Het enthousiaste team staat voor u klaar. De beachclub is ook zeer geschikt voor bedrijfsevents in de breedste zin van het woord. 

Eindeloze mogelijkheden

Bij de beachclub kunt u ook als particulier terecht. Een intiemer gezelschap kan ten alle tijden plaatsnemen. De mogelijkheden zijn veelzijdig. Ongeacht het aantal personen kunt u kiezen voor een sportieve, recreatieve of feestelijke invulling van uw dag. 


Uiteraard kan er ook gecombineerd worden. Hierbij kunt u denken aan een sportieve middag met bijvoorbeeld kajakken of speedboot racen met aansluitend een heerlijk diner in het restaurant. Of combineer een strandwandeling met een gezellige high tea of high wine. Zoals u kunt zien zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bedrijfsevent naar wens en op maat

Een ruim opgezette locatie is de beachclub. Ook met een klein gezelschap bent u van harte welkom. Er worden bedrijfsevents georganiseerd voor 10 tot 2.500 personen. In de sfeervolle accommodatie is veel mogelijk van groots tot intiem. Van feestelijk tot actief/sportief. 


De mogelijkheden van de beachclub zijn eindeloos. Een aantal voorbeelden: walking dinners, speedboot varen en kitesurfen. Bovendien kunnen allerlei soorten artiesten worden geregeld, cocktail workshops worden verzorgd of andere specifieke wensen in vervulling laten gaan. 


De beachclub is creatief in het verzinnen van een pakket op maat voor werkelijk ieder evenement. De beachclub organiseert en u geniet!

Inspirerende vergaderlocatie aan het strand

De beachclub beschikt over de mogelijkheid om vergaderruimtes in te richten. Wilt u 'open-minded' vergaderen of 'out of the box' brainstormen?


Dan is het uitzicht op zee bij de beachclub een motiverende en vooral inspirerende ervaring. Wij leggen uw personeel graag in de watten zodat u het uiterste van hen kunt vragen. Een voorafgaande of aansluitende lunch behoort vanzelfsprekend tot de vele mogelijkheden. 


De beachclub beschikt over bijna alle apparatuur die in uw meeting of vergadering van pas kan komen. Heeft u echter specifieke wensen, dan helpen wij u natuurlijk graag.